Obilježeno 16 godina poslovanja ASA grupacije

F
FENA
13.11.2011. u 11:35
0
0
Obilježeno 16 godina poslovanja ASA grupacije
0
Obilježeno 16 godina poslovanja ASA grupacije
ASA grupacija, koju čini više od 20 kompanija s oko 560 ljudi, obilježila je ovog vikenda 16 godina kontinuiranog rasta i uspjeha djelujući na području cijele BiH.
Zajedno s Preventom čini poslovni sistem s 28 kompanija i gotovo 5.000 zaposlenih, a ASA grupacija je vodeća bh. kompanija s domaćim kapitalom i nalazi se na 42. mjestu Adria Top 100 liste.

Prije šesnaest godina, ASA grupacija započela je poslovanje sa četiri uposlenika koja su bila angažirana u oblasti prodaje automobila, autodijelova i iznajmljivanju vozila, ali s razvojem poslovanja Grupacija je proširila svoje usluge i na oblasti transporta i špedicije.

U posljednjih nekoliko godina, ASA grupacija je ambiciozno zakoračila u finansijski sektor te danas nudi bankarske usluge, poslovno i investiciono savjetovanje, usluge osiguranja i leasinga, ali se bavi i marketingom i informacionim tehnologijama.

"Mi smo ambiciozni poslovni sistem, i težimo liderstvu u oblastima svog poslovanja", istaknuo je generalni direktor i predsjednik Uprave ASA Holdinga Peter Kroyer.

Istakao je da su motiviranost i posvećenost zaposlenika zaslužni za postignute rezultate ističući opredjeljenje Grupacije da služi kao most između stranih investitora i domaćih poduzetnika, saopćeno je iz ASA grupacije.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: