Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Služiće za za predizborne aktivnosti i guslarske večeri
Šupljak teški!
a gde je pecenjara bre
Koja šuplja, okupljat će kao umjetnike šatro. Šta je potrebno za održavanje kongresa danas ? Laptop i dobra internet konekcija. Šta je bilo potrebno prije toga; kongresna sala u hotelu, restoran, i smještaj za učesnike. Šta se danas podvaljuje pod kongresni centar : "šoping centar i stanovi za tržište, s nekom salom koja nije ni 2% od projekta !
Nemamo mi osnovnu infrastrukturu za ovakve zgradurine lol.
Koliko para je oprano na ovo idejno rješenje nečeg što se nikada više spomenuti neće? Šta je sa slikama koncertne dvorane koje su se prezentirale u avgustu?
Kome trebaju novi kongresni centri u vrijeme Corone koja je dosla da ostane i zuvijek promijeni obrazac odrzavanja kongresa, konferencija i sl.? Samo digitalno.
lici mi na cabu
Mogu zamislit,šubara&kokarda i kongresna dvorana ha sta reći.
kim jong un stil...
Mora negdje Milorad da gudi
Nije to kongresni, već genocido-zločinački centar, koji kao što svi znamo nikada neće biti napravljen..........
Ovce već zaboravile tzv koncertnu dvoranu čiju animaciju su pokazali u augustu. Pa hajde sada nova šarena lažna. Eh ovce moje...
Vidim vec su i zagadjenje zraka planirali...
Klasična predizborna laž,više nemaju para da ulice zakrpe prije izbora,a ne ovo da prave. U pamet narode,kaznite skotove na izborima
Takmičenje u animacijama.