Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije TAB nego TAV osim ako nije na cirilici a nije. Tako ce vjerovatno i biti jer ce Erdogan samo nazvati koga treba i reci sta treba jer vec imaju pored Turske i Gruziju, Tunis, Makedoniju, Latviju, Saudiju i Hrvatsku. Ako se pita nase trenutno najvece dijaspore, onda bi to trebao biti FRAPORT.
samo nedati srbiji i spc da im servani po drzavi i samo tu je prosperitet,dalje da ne govorimo,jer gdje srbin trazi svoja "prava" kuku je tom narodu i toj drzavi
Pliva patka, pliva guska, bice ovo zemlja turska :)
svi bi da imaju drzavu a para ni za sta nemaju
Obzirom da imamo nesposobne i nacionalistički nastrojeni političare treba cijelu državu dati pod koncesiju.
a mi Bosnjaci, sta je sa naa braco Turci zar vam nismo u amanetu
@BenjoZ hehe SDA HEMEROIDU, sinoc sam ti sestru od jajnika odvaljivo 👉👌 od miline je skičala ko Buldog kad ga sintori nacepe pogotovo onda kad sam joj Derimom jajnike odvajo i prasio👍, nego Sabah Hair Olsun Bakirov crijevni povjetarce jeli bilo stresno jutros kad te Bake isprdi na zimu onako smrdljiva i vrela, a sta ces moj ti, tesko je vama SDA BOTINAMA, ujutru vas Bake ko sekret trehne od wc skoljku🤮 a Derim vam zadovoljava najmilije tokom noci
Ovi kako se odvojiše od Srba, postadose ko Monte Carlo
I mi bi isto, gdje srba ima tu uspjeha nema, prljav je to narod unistise i sebe i sve oko njih.
@DzipaloJunuz Pa istina. Angažuješ advokatsku kancelariju sestre od kneza Đukanovića i imaš najveću šansu da dobiješ posao.
Samo nedat Srbima