Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obje ove kompanije bi Fadil i SDA začas raskućili k'o BH Telecom.
I opet biliona...valjda triliona. Bilion je engleska riječ.
Nije tacno. U engleskom nemaju rijec milijarda pa koriste billion, a za 1000 milijardi trilion. A mi kazemo za hiljadu milijardi bilion.
Mislim da vam treba lektor ili poznavaoc bosanskog jezika u slučajevima kad kopirate članke sa drugih stranica. Molim Vas da ispravite riječ "najvrednija" u adekvatnu inačicu u bosanskom jeziku. Hvala.
Slažem se i koristim priliku da da se kaže "poznavalac" a ne "poznavaoc".
mora da si neki uhljeb sa tom platom,ili bauštelac
Manite reklamirat bitcoin dosadni i naporni ste Sta god da otvorim izleti nekakav tekst gdje pise pogledajte kako se obogatio onaj pogledajte u sta je modric ulozio pare a ko fol sve bejagi u biticone ulazu hahah Ja radim za eure dobijem platu podignem šuške 2000 euruća obnesem oko brade i onda dadnem ženi ona mi otog vrati 50€ da imam za cigare a ono neđe ušuška da neznamo da imamo
Ne znam šta sada da radim. Ja prosto nemam pojma 😶‍🌫️🫢