Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Kod mnogih operatera u Europi: iPhone na ugovor kosta 5€ mjesecno vise nego li Samsung. Gdje je onda tu ISKOMOPLEKSIRANOST? Jading ko je iskompleksiran je mozda BALKAN. Od jedne mjesecne plate gotov svako domacinstvo u Njemackoj i Austriji moze izdvojiti 800€ za mobitel, jer su prihodi MUZ + ZENA > 3500€ !!! Prosjecna NETO PLATA u Minhenu i Stuttgart je OKO 2200 € NETO (na ruke). Dakle gdje je TA FAMOZNA BOSANSKA ISKOMPLEKSIRANOST?
Imam Samsung Note 9, duplo jeftiniji a duplo jaci od bilo kojeg Iphona u svim segmentima funkcija mobitela. Budala je onaj koji baca novac samo da mu iza mobitela viri jabuka.
sta znaci duplo jaci ... ima bolji procesor i vise memorije? to je nigdje veze kada poredis iphone i android telefon. Mogao bi porediti tako da je auto Tesla jaci od Audija RS8 jednostavno te stvari ne treba porediti. Sa druge strane neka ih je sramota kakve cijene stavljaju na nove mobitele i Applea i Samsunga. Da Bog da propali.
Nije mi jasno sta ce vama bilo koji pametni telefon kada jedva prezivljavate? Draze vam je visiti na facebook i ta sranja umesto da nesto radite i zivite ko normalni ljudi.
Ko ima neka daje.