Google zbačen s trona
0
Apple je najvredniji brend na svijetu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su Exxon i Walmart? S razlogom izuzeti ili?
Ko ne zna kolko je to PARA... evo nacrtano $153,000,000,000.00 al opet... šeik ne zna želje moje, ne zna kako stvari stoje... :D
ma nemojte gluposti postavljati! u interbrand.com je apple bio 20 milijardi 2010. godine.... a Brandz kaze da je apple sada 150 milijardi.... glupost! Pogledajte malo metodologiju ! Interbrand je puno objektivniji, Brandz je glupost!
Pa naravno! Svaka cast, kapa dole! Samo naprijed!
Evo vidim da Via Media sljedećeg mjeseca organizuje prvu branding konferenciju u našoj državi, pa taman da vidimo gdje mi (ne) stojimo sa našim brandovima...:)
samo što su skupi do bola, bar za naše podneblje. ja evo recimo bi da imam iphone, ali nisam džeko kojeg masno plaća šeik.
NajVREDNIJI? Ekavica? Pa pobogu Sa-X, bar malo uredite i prilagodite članke kada ih već prenosite sa trećih portala.
Koliko je kila tih jabuka
http://www.nrk.no/nett-t v/klipp/732318/ http://www.nrk.no/nett-t v/klipp/731975/