Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koga zanima ta primitivna siptarska marva.
Neka taxi, nema priznanja !!!
Ko ih 'ebe realno.
haha... što ga albanci utjeraše bošnjama.
Posteno, hoces da trgujes a ne priznajes me. Srbija je gomilu svoje robe tusila na Kosovu a mi smo imali solidan izvoz, medjutim, politicari iz RS-a otvoreno prate s poljnu politiku Beograda mada zive i rade u i za BiH. Time krse ustav i ugrozavaju suverenitet BiH
samo istom mjerom vratiti........kako ti meni tako ja tebi....ne bi im dala preci granicu nikako pa nek uzivaju u svojoj "slobodi"
@SRBIH ....naravno, govorim za BiH....uvesti vize, uvesti takse za sve gradjane sa kosova koji borave i rade u BiH.....samo istom mjerom
@OOgledalce ... nisu albanci glupi da nasjednu na bošnjačke podvale.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čudne li sličnosti i zastava hahahah.. Da nije isti zapadni pjano crt"o zastavu.. Vidim da su baš bili originalni... Tako ti je to kada ti drugi napravi državu na papiru..
Ne zele taksi službu?
Boli njih briga. Oni imaju jače veze sa Albanijom.