Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti cast.
Ljudina! Pristupačan, uljudan, skroman, a nevjerovatan naučnik i intelektualac. Imala sam čast da ga lično upoznam, i jako mi je drago da je iz Bugojna izašao takav jedan naučnik!
Bravo momak. Samo cuvaj se ajkula
Nista je to Konakovic ide u teretanu .
Eee da si srecom ostao u bejha kao strucnjak ne bi nista radio uzivancija
Momak prva liga od kojeg sam naucio dosta dobrih stvari sto se tice riba vrsta i ostalo samo naprijed
a. isunga htjeli primiti za asistenta...
nisu**
Legenda momak, dobar, skroman, kulturan i prije svega stručan sa nevjerovatnom strašću za to što radi. Imao sam ga priliku upoznati i diskutovati neke stvari s njim, baš mi se pozitivno urezao u sjećanje. Drago mi je vidjeti da uspijeva u životu.
Bravo mali i bježi iz ove vukojebine.
Dobar momak 100%
Kod nas bi bio debil koji gleda ribe. Čuj lik se školovo za ribe šta tu ima tražit, qume moj ja sam ti u ribolovu 20 godina, 'ta će debil znam više od njega
Nazalost ocekujem komentare tipa sta cw ovaj, cuj ajkule sto ne ovce koze krave, vidi mu dzempera, sto se nw osisas... UMJESTO:svaka cast momak na uspjehu i trudu, postigao si nevjerovatne uspjehe, svaka cast na trudu! Od mene kapa do poda!
Ovaj covjek je genije.
vrati se ba u Bosnu
šta on kaže o ukidanju viza za saudijce?