Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, na naslovnoj strani vidim vijest u vezi Andore i vidim grad na obali mora, a svako ko ima i osnovnu školu valjda zna da je Andora planinska državica na Pirinejima i da nema izlaza na more
Off shore zona treba postati i BIH. Neka se puse onda autokrate iz Bruxella
Kako prenosi belgijski list Libre Belgique, agencija je analizirala 347 primljenih poslovnih mailova pisanih na engleskom i francuskom i 95 posto slučajeva pisanih poruka na stranom jeziku, pronađene su greške, najčešće ortografskog, sintaksičkog, gramatičkog ili pravopisnog karaktera. Ali, kako se navodi u izvještaju, "samo jedna ortografska greška može imati negativan utjecaj na realizaciju prodaje ili sklapanja partnerstva ili šire gledano, na ugled firme u cjelini". Ne treba zaboraviti da elektronske poruke koje sadrže greške lako mogu da budu smještene u rubriku "spam" i da kao takve nikada ne budu isporučene pošiljaocu. Najčešće su ovim problemom obuhvaćene firme koje posluju putem interneta jer one nemaju živi kontakt sa klijentima nego se sve svodi na elektronsku komunikaciju. Takva preduzeća su prinuđena na brzu korespondenciju, a poruke se najčešće pošto budu otkucane više ne provjeraju.
Ovakvi klocevi rade na Klix-u. konstantno griješe.
Kakvi genijalci rade na Klix-u pa to je za oplakati.
Andora nema izlaz na more! Malo prosurfajte,pa onda sliku objavite :(
Sigurno je ovom klocu od novinara Andorra zvučala nekako mediteranski hahaha
Ispravili su bilide
Ovaj foto nema nikakve veze sa Andorom.