Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako tramp popusti kinezima, korona nam je samo prvo sranje sto smo dobili Ima da nas kinezi sve pregaze kao što već lagano rade
@Irakira Nostradamus je prorekao da ce li mun rasa vladati svijetom.
Kini i Rusiji je u interesu da OVAKAV predsjednik ostane što duže! ;-)
Ovaj ništa nije naučio...
Ovu vijest sam docekao mirno u krugu nablize familije
Isto tako je Trump mogao sprijeciti veliko sirenje zaraze po SAD-u a nije to uradio i sada trazi stalne izgovore za svoje neuspjehe. Trump-ova vladavina je uvela SAD u crno razdoblje. Postali su najomrazenija nacija na svijetu.
America last.
hehe.. ma baš zbog toga... ljudi štite svoju ekonomiju... lagano obore ili povećaju vrijednost valute zavisno od situacije. kakva crna Kina i bakrači
Ovaj mamlaz je preporučio amerikancima da sebi ušpricaju varikinu u venu da bi se liječili od korone.Šta treba dalje o debilu pričati?Da ja to na poslu izjavim proglasili bi me za budalu i brzo me otpustili.
Kinu bolan treba IZOLIRATI od ostatka svijeta....to laže,kopira,đoni,viruse proizvodi, žderu šta stignu !!!!!!
@Mahalac I najbitnije, internacionalne kompanije se bogatile tako što su u matičnim državama ukinuli proizvodnju, a koristili jeftine Kineze. Ček, da li su Kinezi za to krivi? Što su to iskoristili da se razviju, a ne da postanu kolonija? I preuzeli milione radnih mjesta u ključnim granama privrede.
Dodali su oni amerima!
Usa izgleda sa coronom nije uspjela,pa valja prljave ruke faxom oprat
Ovaj Trump pravi debil hahah,samo nesto galami i prijeti a moze ga pocuclat Kinezima.
Kini treba cijeli svijet objaviti rat,zarazili su čovječanstvo.
@gooUser1587738186 Ovo je od doma lordova krenulo veceg zla nema.....