Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li islamska ekonomija drugacija od svjetske ekonomije ???? u cemu je razlika ?? nema kamata...to mi je jednom neko pokusao objasniti al na kraju ispade da ima opet nakih kamata...doduse ne zovu se tako....
I ja sam isto mislio, isto sra-nje, banke te na kraju oderu, samo što se to ne zovu kamatom. Velika prevara, kao i sve vezano za svaku religiju.
@JeSuisDare naravno....vjera i novac i vlast i politika.....ne mogu zajedno nikako....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sin rahmetli Ibrahima Bukvića, mladog muslimana, inače ambasadora u Maleziji tokom rata u BiH, gdje su se Semir Efendić i mladi Amer školovali, al inače, čitava SDA struktura, od sudstva, policije, sve sfere života su u rukama nekadašnjih članova mladih muslimana http://avaz.ba/vijesti/teme/139625/kako-su-mladi-muslimani-povjerili-camparama-resor-pravosuda-i-policije#&gid=1&pid=1 -pogledajte dijagram-
i kakve to veze ima čiji je sin ? Je li to loše nešto u tome što mu je otac mladi musliman ?
đikane smrdljivi budi pametan 1sec. mladi musiman rh.Alija Izetbegović je jedini u protekloj agresiji na BiH ostao čist i pred Bogom i pred narodom, dok su svi drugi njegovi protivnici kao bivši komunisti presuđeni kao ratni zločinci. MLADI MUSLIMANI SU BILI JEDINI ANTIFAŠISTI U POROBLJENOJ EVROPI!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Yebo te, vidi Amera, sad kad nas krene ...???
bila bi islamska da nema kamata, ali ovako .... još jedno licemjerje današnjeg svijeta
Debil!!! Vidi mu face tako ti Boga!!!
stafali cojeku kretenu jedan. nastasiti nalik pizdati materna
Jel ovo zasluzio vodjenjem kafica Cordoba i širenjem poslovanja na Ilidžu
Bravo Amere !!! A neupuceni kad vec vise ovdje na netu, nek malo proguglaju sta je islamsko bankarstvo, prije nego pocnu valjat gluposti od komentara.
nema kamata bar nominalno. Nekako to drugačije zovu, ali kamata je kamata. nije vnogo nego se neko posro
Možeš misliti kakva je to ekonomija i uticaj kad jedan direktor banke iz zemlje koja broji 3,2 mil. se broji kao uticajan. stanovnika.Nije on uticajan ni u opštini centar a kamo li u KS.
Bilo bi interesantno vidjeti gdje na spisku top svijetskih ekonomicara spadaju.......
Bukvic finansijer desne radikalne struje SDA na čelu sa Semirom Efendićem nacelnikom Novog Grada. Čovjek koji ne zna sastaviti dvije rečenice ali zna biti vlasnik na desetine nekretnina u BiH, kafića i poslovnih prostora u BBI centru. La ilahe hiljade.
Bolje pošten kamatar nego ovi lažni islamski bankari, koji naplaćuju veću kamatu od germana
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nemoguce je poslovati bez kamate u postojecem svjetskom bankarskom sistemu, a mogu je oni zvat kako hoce!
Ne samo u danasnjem nego u svakom...... Bez kamata, nema rasta
e cuj islamska ekonomija hahaha oplakah, lopovi ko i svi bankari
Mozel mi redakcija Klixa dati informacije ko su najuticajniji biznismeni iz reda katolikaka,pa onda pravoslavaca , pa onda iz reda komunjara, cigana, jevreja i vanzemaljaca. Pa onda nastavite sa najboljim islamskim sportistma, kriscanskim sportistima i pricama o multieticnosti i zajednickoj drzavi. Zalosno! A ti 'Ogledalce' probaj otici u bilo koju islamsku banku i dobiti kredit bez kamata. Mozes samo da sanjas!
Bitno je da se doda neki vjerski prefiks za ovčice iz stada, a princip funkcionisanja potpuno isti kao i kod klasičnih banaka, samo malo promjenjeni termini da se ne kaže kamata.