Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ti nesta znas o 'poduzetnistvu' ne bi radio za platu nego za profit,..bio bi oprivatnik a ne ambasador
Pakuj se i ti Nelson dok ti Božo Vrećo nije razvalio porodicu.
ova dijaspora ako ima para treba da pokrece male firme u bosni a ne da salje pare u rupu bez dna za izdrzavanje i tako njeguje gotovanski nacin zivota i mozdanu smrt ovog stanovnistva
Mali broj uspješnih PODUZETNIKA i veliki broj UHLJEBA, to je RECEPT za PROPAST !!! Svi nabrojani nisu dio vladajućeg SISTEMA !!!
Voli on mlade poduzetnike...znamo...
O ovim stvarima se ipak trebalo razmisljati mnogo ranije,sad ce postati samo zemlja staraca i SDA uhljeba.
KO O ČEMU... UBLEHAR O UBLEHI....
Ma brate mi odosmo svi nebitno nacionalnst, ovdje nek zive neki drugi narodi koji nisu, ubice, pohlepljivi, negatori genocida, nacionalisti, ocjepljenja, bez autoputa, lopovi itd !!!!
sto ne mogu ovog preseravanja boze