Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100k radnih mjesta po $17 po satu, sto je daleko iznad minimalca u SAD. Svaka čast
Ovo je tek pocetak. Sada ce mnoge firme da iskoriste ovaj online rad od kuce tako da im nece biti potrebno pola radne snage, znaci noga s posla. Digitalizacija svijeta polako i sigurno. Novi digitalni svijetski poredak pocinje.
Ovaj virus ce dokrajciti trgovacke izlog radnje u Americi koje su ionako bile pred kolapsom. Ljudi vise ne izlaze da kupuju, samo od kuce to rade. Uskoro vise necemo druge ljude vidjati uopste, cijeli svoj zivot cemo provoditi online i u kuci. Zaista sam sretan sto sam barem dio svog zivota proveo ziveci normalno dok se ova tehnologija nije pojavila, bez obzira koliko je ona korisma.
100 hiljada poslova za minimalac, :)
Za razliku od Baketovih obećanih 100.000, Bezos će vjerovatno i zaposliti ljude
Svih 9 članaka koje je Klix objavio danas, odnosno u posljednjih sat vremena, su direktno ili indirektno vezani za koronavirus. Znamo sve opasnosti ovog virusa ali ne pretjerujte sa dizanjem bespotrebno visokih nivoa panike. Zdrav razum i moral novinara je jedan od ključeva uspješne i zdrave države, ne zaboravite to Klix novinari.
Komentar će biti obrisan za 3,2,1...
Nista Amazon samo olx, kupujmo domace! 😂