Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakeee ne njima, NAMA
Nigdje nisam čuo da su najavili zaposljenje 100 hiljada ljudi, a zaposlili su. Od Bakira smo čuli.. samo čuli
S D Amazon...100 000 tooo bake
Bakire kralju AMazone ! ZAmisli da njihov Predsjednik kaže zapsoliću 100 000 za 4, pa onda kaže zaposliću za 8 godina kado odem u pennziju, onda izađe PR Amazone, pa ko iz topa dematira predsjednika ZAPOSOLIĆE ZA 12 godina. Znam da Kinezi imaju petogodišnje planove al ovako temeljito i strateško planiranje svijet još nije vidio !!
Radni uslovi su uzas...kao logor...
Jbt, jedna kompanija zaposli 100000 za godinu i po, a kod nas cijela drzava za 10 godina ne moze ni pola od toga zaposliti.
moze, kako ne moze..nabiju ti jos vece namete.. i zaposle jos u opstini i drzavnim preduzecima..
To je Bake izgleda obecao u njihovo ime.
Nisu ovo radnici koji su fizicki prisutni u kompaniji Amazon vec oni koji indirektno rade za njih.
Prava radnika ravna nuli. Gledao sam reportazu, gdje radnici ne mogu otici na wc, ili oni koji moraju iz zdravstvenih razloga piti tablete, ne mogu otici do vode da bi tabletu popili. Kada primaju radnike, prvo gledaju dali si dovoljno jak, za velike pakete
Tako i naš Bake
bakireeeeeeeeeee kupi amazon
citav amazon haman ko bakir sam
Amazon zaposlio vise ljudi nego cijela BiH u prosle 4 godine 😂. Amazon jaci od BiH. Joj jesmo cirkuZ postali pravi.
znaci Amazon, a ne Bakir. Amazon
Ovo je Bakirova firma.
Nemoguce. StruĆnjaci na forumu kazu da to sad rade roboti