Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idealno za BiH. para nemamo , placati ne volimo , u redu ne volimo da stojimo.
smislit cemo mi nacin kako da ih prevarimo
@zasarajevo uspjesan pokusaj top komentara
A koce nam pitati?Treba li vam kesa😂😂😂
Sta ako na racunu imam $100 a kupim svega za $150 i izadjem? 😃
Ovaj nacin placanja odavno vec ima po nekim Holandskim prodavnicama, aerodromu...
Predivno, besplatan shopping ... Znaci nece mi trebati novcanik i novac u njemu ... a kupim komplet prodavnicu besplatno.... Slobodno uvedite ...
glupost nevidjena, koja je svrha toga kada mozes za sat ili dva da dobijes sve sto pozelis sa amazona (i namirnice isto) do kucnog praga?
ovo vec postoji u Svedskoj zadnjih 5 godina
Ne lazi
@kurac25 ne lazem nego ti klixu vjerujes ali oni kasne 10 godine pa ti se to izjednaci. Ima brate u Swe i para i posla i napredka :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlicno, pa umjesto da me na kasi sada doceka mrzovoljna papanka, koja ni dobar dan ne prevali preko usta moze sad biti mrzovoljna kod kuce sto ce ostat bez posla.
QR ( quick response ) code: Stariji bar kood u prodavnicama često u današnje doba zna biti teško očitljiv što povećava mogućnost da se red čekanja mušterija kasnije isprazni. Zbog toga ipak je znatno poboljšanje takozvani QR kood. Za one koji još nisu naučili što je to, mogu poslužiti recimo slijedeće slike: www.google.ba/search?q=qr&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiQ2YyJm-vYAhXFyKQKHaIgCX4Q_AUICigB&biw=1024&bih=650
... i onda vidis kako to rade u Bingu :-) ... ako ste primijetili, kad dodjes na kasu i ako ti nesto krivo skenira ili recimo, odustanes od tog proizvoda, dakle prije nego je racun uopce printan i zavrsen, radnica mora zvati zastitara koji nadgleda kako ce ona obrisati tu stavku na ekranu, upisati u posebnu biljeznicu i to potpisati oboje ... :-) i koliko ce onda njima trebati za usvajanje ovakvih tehnologija? :-)
Hoše Go je next :)
Odmah mi navodimo sebe :"A u nas bi..." Ko da smo mi kakav bitan cimbenik haha
Ima raje tako kupuje odavno.
Kod nas bi prvo ukrali pištolj za skeniranje
ovo vec 5-6 godina postoji u Swedskoj u mnogim prodavnicama/lancima trgovackim, imas jedan elektronski pistolj i scaniras svoju robu i stavljas u kesu. Samo to netreba da razmisljamo mi na ovim prostorima, odma bi sve propalo. Kod nas samo kontrola, strah i batine drze moral.
Hajde hajde ti i švecka, gore samo bjelih medvjeda ima, čuj elektronski pištolj hmm..... nije divlji zapad valjda???
Čim ima to da skeniraš svaki proizvod koji uzmeš, onda nije isto kao ovo Amazonovo. Kad bude u Švedskoj da uđeš u radnju i sa svojim upaljenim mobilnim sa Amazonovom app kao ulaznicom, natrpaš u svoj ruksak šta hoćeš i bez skeniranja ičega, i bez zaustavljanja mirno izađeš, onda se javi pa reci da ima u Švedskoj.