Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo te zavade sa svima u okruženju, pa ti onda iz straha počneš kupovati njihovo NAORUŽANJE, PLIN.....i oni te uzamaju do iznemoglosti, a ti budeš sretan jer oni ne ostvaruju svoje prijetnje da će ti obustaviti isporuku PLINA, REZERVNIH djelova za naoružanje.....
stara američka taktika
Bolje i to od svog rada covjek da zivi u partnerstvu nego biti neciji rob. Prezivio sam rat i ne zelim da se ponovi a upravi zahvaljuci tim kompanijama mi izvozimo oruzje. Sta mislis zasto? Zbog nasih diplomata koji privatne talove prave? Ne! Upravo zagvaljuci Americkim kompanijama mi proizvodimo veliku kolicinu municije!
Ma da, našli kojem dijelu svijeta nuditi najskuplji gas. Zašto Njemačka onda pravi Sjeverni tok 1,2...
Trump nemoze na karti Europe naci Hrvatsku i Bosnu i hercegovinu.
Da da ludacka kosulja dejton .... !
Hrv bez sumnje americki saveznik broj 1 od Alpa do Egeja. Samo cekamo dan da mudjose iz BIH klepe po usima
@sandzaklikeSUsrbi, treba li te posjeti koga odlazeca administracija (kako je genocidasi nazivaju), udara po ušima i koga stavlja ma crne liste, xaxaxa
samo kad se pocnu svađati oko podzemnih voda ispod teritorije BiH za jedno 10 godina ... a što slabija rusija tramp je uvjek za to jer je to jedina zemlja kojoj ništa nemogu.
LGBT plin
Pa naravno da podržava kada će plin prodavati 40% skuplje nego što Rusi prodaju. Ako želite plaćati plin 40% skuplje, samo naprijed, ali meni Rusi ne smetaju dok god im je cijena plina ovako niska.
malo malo se mjesa amerika malo Rusija na Balkanu i kažu što nema napretka pa neće ga biti nikada☝
Sta imamo mi s Trumpom