Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOS-ovac Ajnadžić u akciji uzimanja 10%.
Izgubi BBI 3 sprata zakupa nije da nece osjetiti.
@SA1964 Ja štete...
Bravo za saradnju Al Jazeera Balkans i Opcine Centar. Nadam se da ce se gradnjom zgrade za sjediste ove televizijske kuce omoguciti i nova radna mjesta.
Jedna od boljih televizijskih kuca, ako ne i najbolja koja u potpunosti zasluzuje ovu podrsku od Opcine Centar. Drago mi je sto su sklopili saradnju.
Super,ovo je odlicna investicija od velike koristi za grad i gradjane.
Svakako da je ovo prava lokacija za firmu kao sto je Al Jazeera,a ujedno mi je drago da se kontinuirano ulaze u naselje Sip.
Svakako da treba ostati na području centra
Uvijek mi je drago procitati da se realizuju ovakvi projekti i da se grad razvija kroz stvaranje odgovarajuce poslovne infrastrukture.
Lijepa vijest i odlican nacin da se ova medijska kuca podrzi u daljem radu,sto ce ujedno znaciti i brzi rast i razvoj za nas grad.
Drago mi je da ce ova kompanija dobiti trajno sjediste na podrucju opcine Centar i nadam se da ce se sa ovim otvoriti i nova radna mjesta.
Sigurno najbolji medij u nasoj zemlji,i drago mi je sto ce graditi zgradu i dati novu priliku i radna mjesta gradjanima!
Ovo je znacajna investicija i velik projekt u naselju Sip,a i nova radna mjesta za gradjane!Lijepa vijest za ovaj dan👌
Renomirana televizijska kuca kakva je Al Jazeera ce se smjestiti u jos jacu opcinu Centar.To jedno s drugim jednostavno ide
Opcina Centar zna prepoznati prave i iskrene vrijednosti.Ovdje je u pitanju jaka investicija i posao tako da od mene podrska.Samo naprijed
Al Jazeera je firma koja posluje pozitivno.Ostvaruje pozitivne prihode.U plusu je narodski receno.Takve kompanije treba imati na svom prostoru i lokalitetu Opcina Centar koja je po svemu sudeci vodeca Opcina.Bravo
Firmama kakva je Al Jazeera i treba pruziti maksimalnu pomoc i potporu.Ljudi sami svoj biznis osnovali,zaposlili ljude,ponudili dobre prihode.Sta jos treba.
Odlicno, idu sada i nova zaposlenja, inovacije, novi projekti, e to se zove uspjesna saradnja. Tako i treba raditi.