Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije ovo mozda malo nelegalo? mozda se trebalo nesto raspisati da se njih vise prijavi za istrazivanje pa pogotovo eksploataciju? mislim jel ovo po medjunarodnim standardima i zasto neki nas institut nije izvrsio ispitivanje pa onda radpisao natjecaj za eksploataciju?
A zar to može bez tendera? Jel to prepisivanje od gazde Dodika? gdje nam je bakir 60min? zašto ste oduzeli tu dozvolu energoinvestu, odnosno zašto mu nije data dozvola da sa strateškim partnerom nastavi istraživanje?
tad ce nam gorivo biti jedno 3 km
http://www.youtube.com/watch?v=htF5XElMyGI
Napokon imamo odgovor zašto smo nagovoreni na rat.
Ako u RS-u bude nafte , moci ces se uhvatiti za racku.To ce sve Rusi uzeti.A mozda malo i Ameri navrate.Uglavnom ostaje nam govno.
joj kad se uspostavi da su najveca nalazista nafte u etnicko ociscenim podrucijima u RS-u. eto nama odmah rata. ja bi prvi uzeo kalas u ruke i krenuo u oslobadjanje :))
dabodga nista ne nasli ne hajrovali ni oni ni mi., kad smo nesposobni pa treba vazda neko za nas sve da radi. AMIN
NAJVECE REZERVE NAFTE U BIH-I SE NALAZE TAMO GDJE SE SERBI- TERORISTI I GENNOCIDASI ETTNICKI OCCISTILI SVU BOSNJACKU I HRVATSKU POPULACIJU I POCCINILI NAJJGORE ZLLOCINE PROTIV COVJECANSTVA...!!!
Nafte ima,vrlo brzo ćemo se uvjeriti!Nažalost,pola su uzeli Ameri,a pola Rusi tako da ćemo mi svi zajedno od svega tog moći k.itu glabati.
Na kom se jeziku sporazumjevao Neka sa holandezima, obzirom da ne prica ni jedan strani jezik?
Napokon bi 2015 mogli ocekivati i NATO lovce, da nas vise kutarisu ovog jada i bijede!
Sve je to super ali nemamo kalibra i postenog vizionara kao Emerika Bluma, a takvi se radjaju svakih 100 godina. Ostalo je sve pokusaj kopija zajedno sa ovom vladom koja se deklarise kao DRZAVA ZA FAMILIJU!!!!
OTISLI SMO U RACKU! AKO NAM SHELL BUDE POMOGO KO I KONGU OTISLI SMO U RACKU. KO SNOSI TROSKOVE ZA MOGUCE ZAGADJENJE OKOLINE?
Konačno za strane kompanije čuju i za Bosnu i Hercegovinu, bilo je krajnje vrijeme da krenemo sa stranim ivestcijama. Nije mi samo jasno zašto se baš sve što je pozitivno osuđuje odmah. cccccc
Nije vrijeme da se kopa, barem ne dok je drzava korumpirana. Da je prava vlada koja zastupa drzavu maksimalno bi iskoristili to i uzeli sto vise para, ali ovako ce za sitne pare prodati prvom koji ponudi pare, nasi seljaci ce misliti da su dobili pare, a nece ni skontati da su unazadili drzavu 100godina.
tebi se haman dobro trese stolica koju ti je SDA pribavila jel tako Corto Malteze. Tako nekako, joj kako vas treba smrkom otjerati iz javnih kompanija m.a.j.ku li vam parazitsku. Kako mi je drago sto vam se g.a.ce tresu od straha da li ce vas otpustiti i sto su svaki dan u.s.rane. Corto Malteze, ima da zivis od to malo sto te placaju da blatish Vladu po forumima m.a.mu ti