Nova Vogošća
409

Akcijska prodaja stanova: Postanite vlasnik savršenog stana kakvog zaslužujete

Kompanija Nova Vogošća d.o.o. Sarajevo osnovana je s ciljem razvoja savremenog koncepta urbanog stanovanja kroz stvaranje novih nekretnina, uz primjenu najviših standarda u projektovanju i izgradnji.

U proteklom periodu uspješno smo izgradili i prodali stambeno-poslovne objekte koji su obuhvatali ukupno 223 stana, 21 poslovni prostor i 250 garažnih mjesta.

Na lokalitetu Općine Vogošća kompanija Nova Vogošća d.o.o. Sarajevo planira izgradnju stambenog naselja koje obuhvata 1.700 stanova, poslovne prostore, garažna mjesta, sportska igrališta, shopping centar, fitnes centar, zelene površine, trg naselja i ostale sadržaje.

Prostorna cjelina Nova Vogošća smještena je neposredno uz desnu stranu saobraćajnice od Općine Centar do Općine Vogošća, prije ulaska u sami centar Vogošće. Udaljenost lokacije od centra grada Sarajeva je svega 4,6 km.

Nakon završenih pripremnih građevinskih radova i po dobijanju pravosnažne građevinske dozvole, kompanija Nova Vogošća d.o.o. Sarajevo je započela sa glavnim građevinskim radovima na izgradnji objekta koji će obuhvatati: stambeni, poslovni i garažni dio.

Stambeni dio objekta koji se gradi obuhvata sedam spratova i uključuje 200 stanova. Objekat obuhvata i dvije etaže suterena u kojima se nalazi 128 garažnih parking mjesta, dok su u prizemlju smješteni poslovni prostori. Uz objekat su predviđena i 83 vanjska parking mjesta namijenjena za prodaju.

Kupcima stanova je zagarantovan najviši kvalitet ugrađenih materijala, a pri izgradnji objekta su birane samo sigurne, provjerene i kvalitetne kompanije.

Kompanija Nova Vogošća d.o.o. Sarajevo sa zadovoljstvom ističe da je počela akcijska prodaja stanova u izgradnji sa fleksibilnim uslovima plaćanja i specijalnim pogodnostima.

U saradnji sa našim partnerima omogućili smo svim kupcima stanova dodatne pogodnosti u vidu popusta prilikom kupovine namještaja i tehničkih uređaja potrebnih za opremanje stana.

Informacije o projektu, cijenama, uslovima i mogućnostima kupovine, kao i odabir stana na interaktivnoj 3D mapi objekta moguće je izvršiti na web stranici www.novavogosca.ba.

Za sve upite vezano za kupovinu stana, možete se obratiti na brojeve telefona: 061/300-111 ili 033/425-000, kao i putem e-mail adrese: [email protected].