Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 g im davali dozvole za istrazno busenje i sad sve ponistise. Ovo ce bit bas zafrkana pravna bitka, jer su ljudi bas jaki. Ali imate litijuma i po Njemackoj i Poljskoj ali nece niko u svojoj basti da pravi havariju. Ovo je samo par km vazdusne linije od BiH...
Pobjeda naroda Srbije, a bogme bi i BiH zatrovali. Svaka čast, tako se treba boriti za čuvanje okoliša, voda i zemlje. Može se kad se hoće, ali biće tu još nasrtaja.
Nisu imali vizu😝
Nisu vise Srbi zajebancija uopste, izotimali im pare a zatim proterali, mozda nije unapred smisljeno ali ranije bi zbog mnogo manjeg bili bombardovani, rip tinto je tamo ostavio milijarde.
Srbija sjeba Rio tinto.
Kada prođu izbori, opet će biti isto
Steta, Srbija bi bila novi Dubai pa ne bi srpkinje morale ici tamo da im proredjuju golden shower
Dalje pregovore sa tintom rijom će u ime srbijanske vlade voditi noletov babo Srđan Đoković. Ovi australci mislili zahebati Noleta. Srbija je postala ozbiljna država, nema više zeze
Anglosaxonci su to. Zapamtit ce oni ovo Srbiji. Nema vece svjetske bagre od anglosaxonaca.
Као да су Англосаксонци нешто добро донијели Србима. Ослобођење од Турака нам је каснило 100 година због Британских го.вана.
Svaka cast za Srbiju. Ne samo da svoj okolis vec i susjednih drzava okolis stiti. Ovo da se kod nas u Bosni desilo, mi bi skrsenih ruku sjedili i nadali se kako ce dio kapitala prosjecnon Bosnji doci u ruke....hebes prirodu!
Jesu puno i pale, rastu im donice cijeli januar i sad malo se povuklo dole i odmah belaj, ma hajde ba. Rio Tinto je gigant i ne moze se on tako lahko srusiti. Sto se tice dionica, stoje na 108, ako predju ispod 95, onda se moze goviriti da su u belaju.
Obzirom da pratim burzu, slobodno napisite da su svjetske burze pale zbog toga, jer su vec par dana u padu. Sve osim nafte i plina. Dakle, Srbija zadala udarac burzama u svijetu.
Pala 5% u odnosnu na juce. U odnosnu na prije godinu Dana Jos uvijek je plus 20%. Adiooossss Srbija!
Čim prođu izbori, vlada Srbije će opet po starom...pishkousti je stara namazana varalica, kao uglavnom i svi na Balkanu.
Pale su sve dionice zadnjih dana i više od toga. Dionice Rio Tinta su skocile u zadnje vrijeme 15% i sada su malo pale što je normalno
Da nije bilo građana nikad se nebi ovo zaustavilo mislim da svi znaju to.Režimski mediji Kurir ,Happy,Pink ordiniraju i prebacuju opoziciji kompletnu situaciji,kao protesti nisu bili protiv Rio Tinta nego da se "sruši" AV 😂