Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eej na sta nam spade kinomatografija i glumci sve se po reklamama pojavljuju haj dobro za njih da usicare koju marku al ne i za drustvo i kulturu.
morate ovaj clanak da okarakterisete kao oglas, jel vam to treba prijava raku??
GRAWE JE NAJLOŠIJE OSIGURANJE! ZAOBILAZITE GRAWE OSIGURANJE U ŠIROKOM KRUGU Upravo me policija zaustavila i napisala kaznu. Razlog: Isteklo osiguranje i registracija. U vremenu kada su dostupni besplatni alati kominikacije, GRAWE nema potrebu obavjestiti klijenta o isteklom osiguranju. GRAWE je na taj način direktni uzročnik štete i novčane i zbog činjenice da će vozači biti isključeni iz saobraćaja i da će gubiti posao.
I sad treba da se ibretimo! Reklama ispodprosječna!
Malo vam se mrda kamera, ali hajd' eto...
Zao mi ovog Žalice sto nikad nije smrso
Steta sto se npr. Sarajevo osiguranje nije sjetilo da angazuje Akademiju za svoje reklame! Valjda zato sto su u vecinskom drzavnom vlasnistvu, plata sigurna, pa misle da ne moraju nista raditi, uhljebi! Umjesto da zasucu rukave, privuku nove klijente i time povecaju trzisnu vrijednost SA osiguranja, cime bi ucvrstili i svoja radna mjesta, ali jok! Ti uhljebi srozavaju SA osiguranje, tako da ce ih uskoro (ako ovako nastave) moci kupiti neki domaci tajkun, i prvo sto ce uraditi su otkazi.
àAh sto je i ovaj Zalica nadoso kao u zadnje vrijeme zivi u Laktasima
nesto prelijepo
Marioooooo ariooooo oooooooo hebahoooo
Da ne bude plagijat kao Lejla voda. Buhahahahahahhaha