Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tender efendija iz okoline Rogatice, SDA kadar.
A vidi ovo, oni postavljaju nov asfalt....a uskoro krece gradnia zgrade u neposrednoj blizini, ja se iskreno nadam da ce sva opet propasti!
@ZgemboAdislic46 imal dje tender efendije Niksica vezano za ceste FBiH vele da je veliku lovu zgrnuo a lose puteve pravio, ali je zato onda se sjetio pa poceo sa traktorima kineskim da diluje
Jugooficir na celu najjace opstine u Bosni i Hercegovini.Dok smo ginuli u Sarajevu, levat je jos u JNA bio. Pametnom dosta...
Fasade su uzas, pa kada ce se to vise uraditi. Kad sam bio u Istocnoj NJemackoj vako crne su bil jer ih nisu krecili od 50te. Mora se narediti sto grad sto gradjani koji su vlasnici sada zgrada da je obavezno odrzavanje objekata i da se moraju kreciti a ne crno ko mrak
Svaka cast Nacelniku Opstine Centar. Opstina vidno napreduje. Ova ulica u centru grada je i bila za popraviti
Napokon se radi ova ulica, hvala opstini
Posjetio ili obišao gradilište..."posjetio radove"?!
Dobar asfalt u Sarajevu -TO NE POSTOJI
Dok neko hoda boreći se uzalud za preuzimanje stolice, ovaj drugi vrijedno radi. Vala se i divim ovom čovjeku, satraše ga, a on samo naprijed. Šta reći nego bravo!
Tako to radi naš načelnik Centra, a vi koji to nikad nećete biti uživajte i dalje po kafanama, lp.
Mr. Ajnadzic ima megaultrasupergigasonicno oko i odokativnom metodom moze tvrditi da je asfalt zadovoljavajuce kvalitete.
Ajnadzic=gospodin procenat %%%%%%
Sve nam je sto se radi poput ploca u Ferhadiji i tramvajskih sina Obalom i na Marin dvoru pa mogu komotno dodati i one plocnike na Vilsonovom setalistu i sa druge strane Miljacke od Vrbanje do Art cuprije koje su se vec na fugama pocele odvajati.Ni kvaliteta ni struke da to radi gospodine Ajnadzicu.
Smradu sda ovski
10%
Ne vjerujem mu taman da golom guzicom sjdne na ringlu.
Nije asfalt loš nego je 70% novca otišlo u privatni džep pa ljudi rade sa 20% što im je ostalo. Logično da će radovi biti srazmjerni novcu koji je firma dobila. Sve je to tal, radnici ne rade 2 ili 3 smjene da se što prije radovi završe, jer za to nisu plaćeni.