Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili kod brajlovica na ilidzi, ceh 140 KM.. konobar donio 'racun'/obicni papirni blok sa hijeroflifima na istom... kae 140 markica.. fiskslni se ce prije ukazati u medjugorju Eto inspektori jedan u beskonacnom nizu lokala za obici.. moji prijatelji bili frapirani (ljudi zive vani dugo godina)
@novi123 *hijeroglifima
Isto slučaj kod mene. Eto inspekcija, bujrum.. I zašto moram tražiti račun kad ti je dužan dati račun. Ne tražiš ni u Hrvatskoj pa ga dobiješ sta god da kupiš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ajdinovicu javi ti svojim sefovima da su unisteni gotovo svi mali privrednici u bosnjackim kantonima a jedan od razloga su i vase nekorektne kontrole usmjerene prema ljudima koji ionko jedva opstaju.ili jos bolje reci sefovima da malo poslije jutarnjeg mahmurluka pogledaju po ulicama vidjece prazne prostore i stolove po pijaci.i kome ce te sad otimati i ko ce vam zaraditi za uhljebe i svalerke.
Podrska direktoru Ajdinovicu. Veoma strucan i hrabar covjek. Nije lahko biti na njegovom mjestu. I zato respekt za sve sto cini.
I korupcija će istrajati u borbi protiv vas...
rad bez odobrenje od rukovodeći organ. Te je nasrnuo na mene, Srećko Šoića, s 2 komada jaja.
U hercegovini možeš dobiti batine a račun koji tražite nikako. Npr. KRAVICE
Smrdo jedan..Nije siva ekonomija problem ove zemlje nego politicko vjerski kriminal...kladionice, tenderi, uhljebljavanje u javni sektor...itd
A pare od poreza samo povlaštenoj kasti
Šuplja do bola!!!
Sa tempom kojim ste krenuli u rješavanju rada na crno u BiH vi ćete za 10 000 godina riješiti problem rada na crno.
Restoran Brajlovic leglo sive ekononije i utaje. Nikada nisam dobio racun. A restoran uvijek pun. Mislim da je to sramota za inspekciju da to dozvoljava!
Brajković barem ne izdaje račune a cijela Hercegovina radi na dugom i kratkom kliku. Hrvatski lobi je to i izmislio da bi samo Bošnje plaćali poreze a oni uživali.
Sva ce se siva i crna ekonimija zatvorit , krenulo je od sivog aluminija pa preko crnog celika do garavog ugljena ,nece u BiH ostat kamen na kamenu
Bas kad covjek sve procita ostaje zadivljen rezultatima koji su postignuti,i zapita se o kojoj drzavi je clanak. Koji ste vi ublehasi iz inspekcije bilo koje. Uzorak za analizu to je posebna prica. Posaljete dopos firmi,tacno koji dan,koji uzorak i bris sa kojih povrsina se uzima. Tako da sve napisano pada u vodu.
kome se požaliti dođeš u penny / Velešiči/ I na mjenjaćnici fino daš nebitno DA li €/$ DA zamjniš u km I taj koji radi Pita te DA li vam treba potvrda /papir DA LI JE TO KRIVIĆNO DJELO