Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad slete u sarajevo, strpajte pun avion migranata i tako jedno 100 puta i eto problem rijesen sa migrantima. To je vrlo izvodljivo, samo ako se hoce.
Bio sam u Keniji i mogu da kažem da nam hitno treba linija Tuzla / Sarajevo - Nairobi. Kakve su tamo plaže i gostoprimljivi ljudi, da ne povjeruješ očima svojim.
Bulevar Gdje se to može letiti iz Laktaškog ili Lištičnog vilajeta? Pa kod vas ne slijeću ni poljoprivredni avioni. Vama se poveća broj letova za 1000% kada vam Mile sleti svojim helikopterom na poligone 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobra vijest. Gosti iz UAE su vecinom vrlo uredni i izdašni. Vidite li kako pocetak vakcinacije dobro utiče na biznise? Samo sto Arapi ne znaju da kod nas vakcinacija pocinje u trećem kvartalu 2022.😂😂😂
uvjek kažu linija za sarajevo. to je linija za emirate. Ukinut liniju gdje bošnjak nemože uć bez vize.
Koji ce nam q....
Malo ste poranili. Placaju oglase.
Još jedno izvlačenje i pranje para od strane arapa kao sa FlyBosnia. Ne znam kad ćemo im prestati trčati u zagrljaj
😂😂😂
Treba nama više Air Švabia a ne ove Arabije, ko još tamo ide...
Opet loše vijesti
@Cova pa jeste. Sto je fer fer je, trebali su i taj obrisat. Ali Cova, ne shvataj tu uzrecicu ozbiljno, ne znam kako je kod vas, ali na bosanskom ti u sustini ebem ti mater i ebem te usta, na primer, znaci isto. To ti je vise uzrecica kad si iritiran na nekog, ti djelujes kao dobar lik i izvinjavam ti se.
E samo jos ta pogan da pocne dolaziti a kad su vidjeli da ima zarazeni u bih pobjegli glavom bez obzira😂😂
sarajevski aerodrom 6 puta na dan za arapske zemlje i tursku. Za evropu 2 puta sedmicno haha koji apsurda pa kako ih vise nije stid!
@damir100 ...pa sta trebaju da uvedu linije od kojih nema profita,samo onako reda radi?
Ima li nekih novih linija za EU? Mozemo li mi igdje otici?
Sto brisete komentare? I to ono napamet izbrisete pola normalnih i obicnih a ostavite one bolesne, zasto to klix?
@gooUser1605686257 Vidis meni si u jednom od komentara opsovao majku a taj komentar nije obrisan. Bas cudno zar ne ?
Kako je počelo djeca će u školi za 15 godina učiti arapski kao drugi strani jezik umjesto njemačkog ili francuskog.
@gooUser1608120271 dobro bi bilo prvo da se bosanski jezik vrati u upotrebu
KAD SAM BILA NA IBIZI PETERICA SU NA MOJOJ PIZZZI, KAD SAM SE VRATILA U SARAJEVO UDALA SE, MUŽ ŠUTI DA GA NE IZBACIM IZ KUĆE :D A ZNA DA SU ME RASTAVILI KO VOLOVI HehEHhehhHEheH
NE VRAĆAM SE U SANDŽAK OSTAJEM U SARAJEVU DOK NE OTVORE GRANICE PA ODOH TAMO NA SOCIJALU, OVDJE VIŠE NEMA NIŠTA ČEKAM SAMO DA ME ŽENA IZBACI IZ KUĆE AL JA SAM OKREČIJO PA ČU JOJ TRAŽIT PARAU VRJEDNOSTI POLA STANA - HEHE MUDRE TAKTIKE!