Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
europejci da nemaju more bili bi veca sirotinja nego mi
od bošnjoka nema veće sirotinje u europi, more ne more.
@Deepthroat Komsije mogu samo da sanjaju da dozive takvo sto. Hrvatska jos nije dovoljno solventna ni ekonomski stabilna da joj dozvole da predje na euro. Bugari imaju duplo manji dug po glavi stanovnika pa ni njih niko ne zove na euro. Kad doguraju da su bar ko Italija... mozda ih tad puste. Italija koja je medju prvih 10 najzaduzenijih zemalja - ali njima to dodje opterecenje od 120-ak posto GDP-a. Dok je Hrvatska pedeset mjesta nize - ali im je to skoro 90% GDP-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dabogda propao Agrokor i kompletna hrvatska privreda.
@Barutana_BIH ti znas da ako propadne Hrvatska da propadamo i mi? Zapravo, mi cemo prije propast. Uostalom, ja nikome ne zelim zlo, tako me moji odgojili. Kultura, nema je svatko. :)
@mostar2016: "svaTko"? Sta ima u zapadnom Mostaru? Naravno, ako vam Agrokor tavrkne onda ce i ono malo Kroata u BIH da se odseli. Predajte drzavljanstvo kada budete izlazili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Daju infuziju mrtvom covjeku😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kredit nikome dobra nije donio!!!!
реструктурирање! Ха,дужан 6 имаш 1. Ти си бато у мањку 5. 2018 долази на наплату и крај. Наравно може Хрватска узети на себе ал губе. Губе у оба случаја,питање колико ће друге да кошта и то је то. Просто речено ДУПЛО ГОЛО
To se kaze "Too big to fail". Ko banke i auto-industrija u Americi. Samo sto tamo drzava ima odakle da navuce milijarde da iscupa te firme i odrzi ekonomiju da se ne strmekne u veliku depresiju kao s pocetka 20-og vijeka. Nego samo bude... onako... oveca depresija. Pa se opet izvuku i poprave ekonomiju za par godina sposobne vlasti. Hrvatska nit ima pare, nit porezne obveznike, nit ekonomiju... a ni sposobnu vlast. Jedino sto ima je EU da je mozda iscupa. MOZDA.
@ricardklikson амери наштампају паре које се не врате. Неће еу да их вади једино да их задужи обвезницама као Грчку што ће хрвати и прихватити. И ми смо имали Фармаком,пустили смо да пропадне. Не кара мајка сина што се коцка већ што се вади. Нек смање плате сви,а не глуме газде
Mogli ste i pare u more baciti isto vam je ta firma nikad nece stati na noge, toliko je pokradena da je ni tito nemoze spasiti
Kakva prilika za lihvare da im se ocerupa jos ono malo sto je ostalo. Zbogom Agrokor i Konzum!
Eto milijardice kredita u okviru reformske agende , a nisu od Hrvata tražili ni nove akcize na puteve ! :)))
Duzan si ko "Grcka", a kako resavas taj problem. Odes i jos zaduzis. Samo odgadjaju neminovo.
bolje da su se zapalili u trezorima sa parama nego što todoriću dadoše pare