Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Matica registrirana u Holandiji. Za neupucene: Radi se o tzv "brievenbus" kompanijama registriranim u Nizizemskoj a sve to da bi se izbjeglo placanje poreza u maticnim drzavama. Nizozemski parlament raspravlja vec dugo o ovom problemu ali bez bilo kakvog uspjeha. Pogidite zasto?
Nikad mi nije bilo jasno, kako se u BIH mogao takav monopol dozvoliti, te da Konzum kupi Mercator?! Time je svaki gradjanin izgubio mogucnost izbora. Potom, i bezvezni Bingo kupi Interex, i time povecavajuci monopol. I sada imamo svi problem, jer kada padne Konzum, osta samo Bingo=masina za pranje para, a mi cemo morati kupovati B-rizu, tjesteninu,...
Hoce centrala da pogrijesi
Revizorskoj kući Baker Tilly možda može pomoći Bakir Silly, on kaže da ima jak "Softić Software" upravo za reviziju?
Ocito dobro kumunicirate dok ste propali
Nisu se razumjeli ! Ipak je Agrokor tada od 2011-2015predvodio SADAŠNJI HDZov MINISTAR FINANCIJA pa će nadamo se nesporazum biti brzo izglađen ! Ebiga ipak su Hrvati glasali za to ! A Rusi listom za Putina ko da su Srbi !!
kad ti revizor kaze d aje greška u komunikaciji......znas da je tu nesto mutno