Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zavalili ste stotine malih porodičnih firmi koji su Vam davali robu, a dužni ste im i po godinu dana. Na vlastitoj koži znam kako ucjenjujete, doduše na samo vi nego svi veliki....lijepi granap ispod kuće, najslađa kupovina...
Propali ste ko kauč.
Zašto je penis logo Agrokora? 😂
Bingo kupuje Agrokor
R.I.P
Šta je Agrokor u usporedbi sa BH gigantima , kao Energoinvest, Hidrogradnja, Vranica, Soko i još mnogi, koje su SDA i HDZ kadrovi srušili i opljačkali i koje više niko i ne spominje, niti žali.
@mirsadgluhovic A srpska đubrad nisu imala u tome ulogu? Zašto se vi Srbi koji se svakodnevno lažno predstavljate pod Bošnjake , niste u stanju civilizovati već jednom? Kakve su to genetske rupe nepopravljive?
Ovako će i Faraun završit
BOĐNJACI KUPUJTE U KONZUMU, PROPAST ČEMO BEZ VAS OSTAVITE KOJU MARKU
...unas za to vele "prno u šišu".