Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još da Ivica doda + svome imenu pa nastavi biti vlasnik .
Dobro, jeko Forten? 😋
Da ne bude aprililiiii
Ne kupujem u Konzumu i nije me briga. Samo domaće. Konzim je Rvatska firma od nacionalnog interesa i kroz nju guraju samo svoje proizvode. E meni neće..
@LeicesterCity007 Zato ti u Bingo i financiraj SDA stranku kako da vas potkupi na slijedecim izborima....
@LeicesterCity007 ma hebi ti mater svoju i babu! Pa samo nek je tvoje! ;) zbog ovakvih balija,ustasa i četnika situacija je alrmantna. relaNO BIngo je ko buvaljak za konzum.Cijene bara-bara.E vidiš turko,meni za razliku od tebe bitno samo gdje mi je bliže,a ne sta je hrvatsko ili srbsko. I jos nesto balijo da te pitam,znas li ti debilu kome ide PDv,kome dobprinosi a kome sta? ma bitno da si ti top kometar,a ovo nam je odras mulitkultunre Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HRVATSKA NA KOLJENIMA I PUZI
Haha koliko su narodi na balkanu jadni. Sta su uradili od svojih drzavica i firmi. Nekada smo imala jedne od najjacih firmi u Europi danas imamo firme za mucenje radnika i ismijavanje radnickih prava. Htjeli ste drzavice imate svako sebi drzavicu u kojoj vladaju mafije koje su se nekada nalazile na golom otoku. Tito je znao da religijama nema mjesta u politici i svakodnevnom radu. Danas religije imas u svakom segmentu zivota a norod je nesretan, nezadovoljan i kriminala na sve strane...
Josipe Broz Tito dođi da ove svoje bjedne narode ponovno vratiš u zajednicu gdje ce vladati bratstvo jedinstvo i palica,jer mi očito nemožemo drugačije.