Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ko su ba oni da odlucuju. Upravo vedre i oblace. Jednostavno isturena agencija medjunarodnih bankara koji onda na ovaj nacin dodaju zatezne kamate. Nevjerovatno podlo i nadasve monstruozno. To su pravi neprijatelji ljudskog roda i modernog svijeta. Zele da bace cijeli svijet na koljena da bi lakse vladali. Ali doci ce i njima kraj. Shishpopoosh cionisti bijedni; ima Boga i ceka vas kazna na ovom i na onom svijetu. U to budite sigurni.
ovi S&P, ja ne znam kako se zove industrija njihova. konsalting? ljudi nemaju nikakve odgovornosti. Kad su leman bradersi pali, imali najjaci rejting, i ove S&P pitaju sta je ovo, kazu ljudi, mi samo procjenjujemo, nismo mi nikakva vladina agencija, to je samo nase misljenje, a vedre i oblace. moc ogromna, odgovornost nikakva.