Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu ga nacrtali....jos avion da nacrtaju i kompletan crtani film.... Sramota je napisat da ce kapacitet skladista biti 1300 m2..zna li novinar koliko je to?? Pussy smoke...
a zgradu dozidaju 20x20 i eto 400 m2,,, a u 1300 m2 ne moze stat 35 slepera robe,,Cargo????
a zgradu dozidaju 20x20 i eto 400 m2,,, a u 1300 m2 ne moze stat 35 slepera robe,,Cargo????
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo mi vise lici na prosirenje iz nuzde kako bi pojedinci mogli sto vise ponijeti ako moradnu da zbrisu jer ne vidim neke jasnije vizije projekta.
Kojih velikih kompanija? Lažu vas Mile i Željko!
Vidili djikani kako je Tuzlu krenulo kad su digli guzicu i poceli privredjivati, pa prosipaju suplju djikanskom pucanstvu. Pa zar nije tamo neki glavni djikan rekao da oni ne zele ekstra letove, jer ce od toga samo narod imati koristi. Ovi SDA majmuni u Sarajevu su isti ko i djikani, kad su vidjeli da je Tuzlake krenulo, sad i oni kao nesto pregovaraju sa Wizz airom i slicnim.
dovoljno je procitati ove isis komentare bosnjaka i shvatiti zasto hrvati i srbi nece.da.zive sa.ovom stokom u istoj drzavi
Jeste, anonimno predstavljanje je vazda bio dokaz ovog ili onog. Neki od nas znaju da ruska govna treniraju vas djikane u sirenju smutnje po internetu. Vecina tih dzihatlija trenirana za kompjutorom u Moskvi.
sezam aj skoci na srpske medije. mi o vama ni ne razmišljamo..a vi ste iskompleksirani srbima to je strasno...jadni ste
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prijem i prijava traktora
Glavna linija bl -trebinje
Pušite se svi. ..Trebinje International Airport osvaja svijet!
Isti k'o u Trebinju..
jel se to banjalucki putin udebljao pa trebaju vece stolice
Umjesto jednog leta sedmicno za Beograd sada ce da lete dva puta. Ogroman uspjeh menadjmenta aerodroma B Luka.
Dva za Beograd- jedan latinicni i drugi cirilicni... i plus bice dodat jos jedan za Nis - ali samo cirilicni
Da je sreće imali bi vise aerodroma pa da se mogu takmičiti po povoljnoj cijeni putovanja i usluga
Slican onom u Trebinju.
1300 kvadrata, i trebinjski aerodrom bi im pozavidio na tolikom skladisnom prostoru.
a u Trebinju??? Kad će taj aerodrom proširiti kapacitet??
Odmah nakon zavrsetka projekta u Banja Luci (prestonica ima prioritet), s' tim da ce u Trebinju najverovatnije biti napravljen potpuno novi. Ukoliko vas jos nesto interesuje slobodno pitajte. :)
@saibaba I pored cinjenice da mi precizna cifra nije poznata, u pitanju je izuzetno mali broj. Medjutim, nakon zavrsetka projekta prosirenja kapaciteta i poboljsanja uslova taj broj ce sigurno postati sestocifren. A do kraja decenije mozda i milijonski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trebinjski aerodrom na aparatima
A Trebinje, a Trebinje,...? Nije valjda da je Dole odustao...