Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba bice bolje kad u Trebinju napravite novi pa mozete loko se vozati :D
Kako na svakom normalnom aerodromu na ulazu piše natpis na engleskom jeziku samo u Čobanistanu na srpskom, i to na ćirilici.
Hej \"123\"... nadam se da mi nećeš zamjeriti ako tvoj komentar o navedenoj tvorevini pokušam prevesti riječima koje opisuju najveću \"tajnu\" najskupljeg evropskog mafijaša, njegovu životnu filozofiju koju krije čak i od članova svoje najuže porodice: \"PARA NA PARU, UŠ NA FUKARU\".
Toooooooooo Dodik, samo uništavaj genocidnu tvorevinu, prodaji im šarenu lažu, biće nadnica kod nas u Fedraciji
srbi smrde..
JEL OVO DODIKOV BOLJI ENTITET ZRAČNA LUKA (montažna)I PENZIJE NA DVIJE RATE
PA NARAVNO ŠTA TU IMA LOŠE PAPANE
u Trebinje terminal je nešto manji od ovog na slici u BL.
Sky Šumska buhahahhahahahahahahahahaha !!!!
nisam mogao 2 puta lajkat, ali zasluzio si :)
JOJ MILE STO SI NAPRAVIO DOBAR PARKING ZA TRAKTORISTE,DA SRBADIJA PARKIRA TRAKTORE PA DA IZBROJE KOLIKO TRAKTORA IMA RS,JER OLUJA NIJE ZAVRSENA,JER MILE NIKADA NIJE SPROVEO DEJTON U STVARNOST I ANEKSE O POVRATKU NE SRBSKOG ZIVLJA ROMA,HRVATA,BOSNJAKA,MADZARA,ALBANACA,PA TREBAT CE OKUPITI TRAKTORISTE NA PARKING I IZBROJATI TRAKTORE ZA SRBIJU
Prijedlog za referendumsko pitanje: Da li da povecamo promet na BL aerodromu za 100%, tj. da godisnje povecamo broj slijetanja aviona sa 1 na 2??? Nebeski narod
HOĆEMO REFERENDUM!!! HOĆEMO I AERODROM!!!
NAPRIJED SRPSKA,.,. :):)))))))))))
Ko ce letiti za selendru BL. Taj aerodrom treba ukinuti i dopustiti da jedina 2 prijeratna aerodroma u BiH rade, sarajevski i mostarski.
kakav aerodrom ahahahhaha to za 2 godine bice za trkanje auta bobro.... eto na sta lici RS isto kao taj aerodrom...
Nešto su mi se ovi chetaljćići ušutili... Čim ih pitaš za referendum, odmah se poklope ušima i nestanu u vidu magle....