Siguran oslonac
247

Adriatic osiguranje donosi jedinstvenu ponudu životnog osiguranja

Život je prepun prilika, a uz mudro ulaganje i štednju, Vašim najmilijim i sebi omogućiti ćete siguran oslonac kroz cijeli život.

Kao odgovor na potrebe svojih klijenata, Adriatic osiguranje razvilo je jedinstven program usluga životnog osiguranja koji nudi široku lepezu kvalitetnih proizvoda kojima ćete pokriti sve životne faze od školovanja djece, preko pokretanja vlastitog biznisa pa sve do mirne i bezbrižne treće životne dobi.

"Savjeti stručnjaka su da krenete sa štednjom malim koracima i u vlastitoj porodici, te svojoj djeci i unucima pružite najbolji primjer kako dugoročno pravilno upravljati vlastitim novcem", navode iz Adriatic osiguranja, te dodaju kako su kroz svoj program životnog osiguranja nastojali predvidjeti sve brige i potrebe današnjeg čovjeka koji je spreman ulagati u bezbrižnu budućnost.

Životno osiguranje pruža zaštitu od finansijskih gubitaka koji mogu nastati kao posljedica neizvjesnih događaja, te je jedan od najisplativijih dugoročnih oblika štednje koji omogućuje korisniku štednju za budućnost i mirnu starost bez briga o finansijskim prihodima.

Osiguranje se može ugovoriti u trajanju od 10 do 25 godina, a pristupna dob osoba kreće se u rasponu od 14 do 65 godina. Za osobe do navršenih 18 godina života potrebna je pisana saglasnost njihovog zakonskog zastupnika.

Budite korak ispred drugih. Planirajte svoju finansijsku budućnost već sada i odaberite jedan od paketa životnog osiguranja posebno kreiranih za one kojima je štednja na prvom mjestu, za one koji žele dvostruku sigurnost ali i za roditelje, bake i djedove koji misle o budućnosti svoje djece i unuka.

Više informacija o proizvodima životnog osiguranja Adriatic osiguranja saznajte na web stranici www.adriatic.ba ili pozivom na besplatni info telefon 080 020 050 kako bi dogovorili besplatni savjetodavni sastanak na kojem bi dobili sve potrebne informacije u cilju zaključenja Ugovora isključivo u skladu sa Vašim potrebama!