Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH se godišnje registruje oko 980000 vozila. Ako je prosječan iznos putarine 75KM doći ćemo do cifre od 73,5 miliona KM koje ubirete godišnje samo od putarine. Gdje su ostala davanja pa akcize koje plaćamo na svaki litar goriva itd???.....Lopovi. Nije toliki problem što vi kradete nego što vam nikad dosta mvmjbm
Izjava godine, Adnan Terzić objašnjava svoj posao: "Od preuzimanja dužnosti imam obavezu da rješavam obaveze koje su započete prije mene, obaveze koje su aktuelne i one obaveze koje planiramo"
proce jos 20 izbora dok izgrade 70km autoputa :) svake izbore 5kilometara.. promocija talovi ovo ono.. fuj
Da Bogda vi i metar polozite do izbora samo diplite o milionima i milijardama a ceste nam kao u Somaliji ... Nadam se da ce narod to zapamtiti do izbora .
NArod koji je izabrao SDA nema pravo da se zali! Vidjeli ste kako SDP gradi autoputeve ali ste ipak glasali za dokazane neprijatelje ovog naroda, Stranku demokratske akcije!
Joj ovog lopova, sto je mogao pokrast po firmama pokrao je. Sad presao na autoput, treba nama dic akcize, kredite, nista ne sagradit i obezbjedit sebe do smrti. Kad i jesmo maloumni sto pustamo sve to.
Nama fali jedan ozbiljan psihijatar...
hrvatska povezala cijelu zemlju autoputevima u rekordnom roku a kod nas ne mogu 200 km napraviti za 20 god
ovo je cirkus svjetskih razmjera
Izvrsite konsultacije sa SDP-om kako se grade putevi. Klocevi neradnicki
Ma drkate tu evo skoro tri godine. Treba vama ozbiljna vlast i ozbiljna cistka
Pa nadji finansijera uhljupe, sta radis drugo?
Da bi se u fildžan državi gradili brpjni autoputevi treba prvo izbaciti talog sa dna fildžana. Nažalost toliko se stvrdnuo, skorio, ojačao ko beton armiran pkorumpiranim pravosudnim sistemom . da ga ni dragi Alah ne može više sastrugati
Molim te Denise, izvuci usi Adnanu
Kakve nove kilometre jadan nebio 4 godine niste metra napravili a ne sta drugo.
Poskupite gorivo i tikete na naplatnim kucicama i eto ga, kao i dosad
Adnane, popije li se sta god? Nesto ti podocnjaci poveliki....