Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto brisete moje poruke samo da ponovim da molim Boga uzvišenog da ovakve fer ponude dobija bliza i dalja rodbina Sanele Pasic. A ona licno da osjeti svu dobrotu i koju ova banka dala prevarenim klijentima. A bozija pravda postoji svakome po zaslugama.
postena ponuda, a ne da mala grupa hajvana ucjenjuje.. na kraju ce oni opet najbolje proci
Ovu banku koja je promjenila ime iz hipo u adidako zajedno sa ljubljanskom koja je promjenila ime u nova ljubljanska banka treba spaliti sa zemljom, ne mogu da vjerujem da se sitni lihvari i pljackasi zatvaraju a tako veliki pljackasi i lihvari pustaju da i dalje pljackaju i lihvare svoje korisnike