Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA NEDAM SVOJIH FRANAKA NIKOME SELAM IZ ZÜRICH
@Mocartovprofil TAKO JE PA ONDA RADIM OD SUTRA POSLIJEPODNE DO PETKA JARANE NON STOP NECU BIT TU NA KLIXU DO IDUCE SUBOTE,SELAM IZ ZÜRICH
hahaha....Tako je brate. Bil ja mogao doći kod tebe? Radim šta treba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve banke su gulikoze, a stiti ih drzava protiv svojih gradjana, zato sto svi rade u talu. Najgora od svih je Raiffeisen banka, oni najvise maltretiraju klijente. Najgori sluzbenik je Munir Cukojevic, programirani bot banke.
@target Ne branim Banke, ali sta ti ocekujes?! Da ti neko "nako" da pare?! Stvarno ne razumijem. Haj jarane daj ti meni "nako" 100.000 KM, bez kamate i nemoj me podsjecati da ti ih trebam vratiti
@kolorit Ti ili si bankar ili si totalno neupucen u sistem po kojem banke rade. Ako si bankar onda nema potrebe da ti pojasnjavam, a ako nisi onda bi mi trebalo mnogo vremena da ti objasnim.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nema većih olosa od ovih sto rade u Kradicco banci
Zasto nepise PLACENI OGLAS? Kakvi ste vi "novinari" kada vas banka kupi za burek. Sramite se.
Podrska za Kemu Durakovica i sve druge zrtve koje su ostecene od Hypo banke!!! Da ne govorim za preko 20 osoba koje su zbog iste nevolje izvrsili samoubistvo, sto je najveca tragedija. Razmislite malo o tome gde cete otici sutra kada budete isli platiti racune, ili ako morate podignuti pozajmicu!!!
@ShalomAdonai izvrsiti samoubistvo zbog duga? Ni ti nisi normalan. Pa sto se Kemo ne ubi kako on prezivi?
lopovi lihvarski...
Kada je u pitanju "Švicarac", iz banke su poručili da su spremni na saradnju, ali pod uslovom da udruženje dokaže svoj mandat, tj. da predoči dokaz o predstavljanju bar 90 posto preostalih klijenata koji nisu riješili problem švicarskog franka. Hoce da vas podjele!!! Nedajte se!
A šta je onih 230%
Sud u Strazburu je proglasio ove kredite nistavnim. Varali su scjesno gradjane a onda ubirali extra profit. Zlo od banke. Zasto niko nije odgovarao za pljacku gradjana?
@Pravdabozija raspitaj se ponovo sta je sud rekao.
Nista se ovi ne odricu ova lopovska organizacija neka objasni gdje su nestali ti svicarci koje su davali gradjanima.
Extra profiteri. Najgora banka u BiH. Bjezite od njih kako znate i umijete. Davali lazne kredite u francima koji nisu nikada ušli u BiH i još lagali o tome. Banda bankarska i najgore smeće.
@Pravdabozija u kojoj banci radis?
Koliko je udio CHF-a u deviznim obavezama banke u odnosu na kreditni plasman banke u ovoj valuti u istom periodu?
Nista svicaraca nisu u tom periodu uvezli u zemlju i o tome je bivsi direktor javno lagao na televiziji. Sada oprastaju kao 30 posto a ukrali prije toga 70 posto.
@Pravdabozija da je tako bilo pali bi na sudu
Najjačiji je onaj što je digao milionski kredit za skijalište u Mostaru.
Najjaci je onaj bandit iz banke lopovske koji mu je dao pare za to. I neka kazu koji je to lik imenom i prezimenom.
@Pravdabozija konacno nesto pametno od tebe
Malo je 30%. Sve ispod 70% otpisa duga glavnice je neisplativo za klijente. I sa tih 70% je Hypo tj Adiko banka zaradila masnu kamatu jer su glavnica i rata rasli vise od 70% a klijeti su placali samo kamate , nikad glavnicu zbog toga. Glavnica je samo rasla!
uzmeš 20 hiljada, traže da vratiš 36 hiljada što je 55% više, a "oprašta" ti 30% .. pa ko je tu lud .. a krediti svi osigurani .. do posljednjeg ..
Lopovska organizacija na ceku sa Sanelom Pasic. Klix pitajte je da vam objasni gdje su svicarci koji su usli u zemlju 2007 i 2008. Gdje su ti milioni koje su u svicarcima davali stanovnistvu?
@Pravdabozija covjece pa ne ulaze fizicki u sleperima, o cemu pricas???