Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško je sa čifutima pregovarat, ali nisu ni Vlaji za bacit. Postoji priča da je židov došao u Imocki na pijacu prodavat jaja. Dođe kupac imočanin da uzme jaja ali ih prije toga stavi na vagu. Kad to vidje židov ode i nikad se više ne vrati u Imocki.
SAMO ME JEDNO ZANIMA STO SE OVOG TICE, STRUJA? NADAM SE DA JE VLADA FBIH NIJE POKLONILA IZRAELCIMA, JER AKO JESTE, ONDA CIM SE ZAVRSE IZBORI I IZABERE NOVA VLADA, TREBA STISNUTI TUZILASTVO DA PODIGNE KRIVICNE PRIJAVE PROTIV ODGOVORNIH IZ VLADE FBIH! ZNACI IZRAELCIMA STRUJA KAO I SVIMA DRUGIMA, ISKLJUCIVO PO TRZISNOJ CIJENI.
@fbUser1567760768 OD 1997 DO 2007, VLADA FBIH NA CELU SA SDA JE POKLANJALA STRUJU IZ EP BIH SARAJEVO U ALUMINIJUM. NA TAJ NACIN JE ODRADJENO TO DA JE NASTALO PRELJEVANJE OD 50 MILIONA EURA GODISNJE PUNIH 10 GODINA IZ EELEKTROPRIVREDE BIH SARAJEVO U ALUMINIJUM MOSTAR. U ISTO VRIJEME VECERNJI LIST JE OBJAVLJIVAO KAKO BOSNJACI DOLAZE U GRUDE TRAZITI POSAO, CAK SU I TRGU DALI IME ALIJE. U ISTO VRIJEME NJIMA SU ALIJE DAVALE PO 50 MILIONA EURA KROZ CIJENU STRUJE.
Kinezi najjaca braca
pa drzava je trebala da ostvari sto bolji ugovor o zakupu ukoliko jevrej ne bude izmirivao i najmanju obavezu odma ga sutniti napolje imaju i drugi koji ce da posluju njemci su tu trebali folswagen da proizvodi radnici ako mejde odma djubre m napolje
cemu se vi nadate radnici bivseg aliminiuma vi ste samo kolertivna steta tajkumi su oplehali taj nekadasnji gigant zidov ni kafu nece da plati covic je zaustavio zivot ne samo u mostaru nego i u citsvoj hercegovini glasajte na iducim izborima za onog ko mikad nije pobjedio hdz zivi samo rad i sebe a ne tadnika i njihovi familija
Koja farsa, to je isti recept ko sa ostalim gigantima. nerka fo fol gigant firma kupi za marku pa ko nesto drzi jedno godinu dvije da se svi zametnu tragovi o predhodnom kriminalu i onda stecaj i niko nije kriv fabrike nema a nema ni para
Zna li iko kakvi su uslovi ovog ugovora, novinarcici uzeli reket i fol nas samo informativno obavjestavaju da je potpisan ugovor. Koji su uslovi, koja je cijena el.energije npr. koplja se do sad lomila oko tog odjednom sve je dogovoreno.
u jeku corone utopise aluminiji. sad bar znamo sta je covic radio od 5.3. ali jos ne znamo jel covidio baketa.
Investitor voli muzeje i umjetnost a HDZ im je ostavio jedan takav muzej. Kinezi ce podici proizvodnju, namiriti svoje troskove, Grupacija ce uzeti dio iz proizvodnje energije i aluminija od CMEC. Radnici sretni sa 800 km plus doprinosi.
Upropasti, uzmi lovu, prepusti strancu da zaradjuje
Molim klix novinare da istraze kako ce, i po kojoj cijeni, te od koga Aluminij nabavljati struju ?! Hvala lijepo
dao covic iventar i prpstor na 99 godina jebiga propali smo bolje is ta nego nista
Znam da ce pohapat neke pare 100%,ali kako 🤔
Ja bih vise volio da si ti u pravu,nego ja,vjeruj mi. . .
dzindicu ni kilovata im nesmjete prodati od elektroprivrede bih ni slucajnonama aleminium netreba to je covic muzo i sad presusilo
I to na Pesah🕎😂