{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


50.000 KM za 50 najsretnijih klijenata Raiffeisen banke

S
29.12.2010. u 15:27
0
4
50.000 KM za 50 najsretnijih klijenata Raiffeisen banke
0
50.000 KM za 50 najsretnijih klijenata Raiffeisen banke
Raiffeisen banka je danas objavila imena najsretnijih klijenata, dobitnika potrošačkih kartica sa iznosom od 1.000 KM u nagradnoj igri “Uzmite kredit i osvojite dio kamate!”. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je 50.000 KM.
Banka je u periodu od 15. aprila do 30. juna tekuće godine realizovala nagradnu igru za klijente kojima je u navedenom periodu odobren bilo koji kredit u banci, izuzev kredita obezbijeđenih depozitom. Minimalan iznos odobrenog kredita za učešće u nagradnoj igri je bio 10.000 KM, a dodatni uslov je bio i da klijenti do datuma izvlačenja dobitnika nisu kasnili u otplati kredita.

Mi smo na ovaj način našim klijentima vratili dio kamate na kredit, izjavio je Karlheinz Dobnigg, član Uprave banke. Raiffeisen banka će i u narednom periodu nastaviti sa realizacijom programa nagrađivanja klijenata, dodaje Dobnigg.

Pedeset sretnih dobitnika izvučeni su automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom, a nagrade će im biti uplaćene na posebne potrošačke Visa Electron kartice Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina. Dobitnici osvojeni iznos mogu koristiti za plaćanje roba i usluga, a nakon potrošenog dobitka karticu mogu nastaviti koristiti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: