XXL nenamjenski krediti od 4,99%
0

Sigurnim korakom do kredita bez jemaca za samo 48 sati

Sarajevo-x.com
Raiffeisen banka ponudila je bh. građanima veoma atraktivan kreditni proizvod, po do sada najpovoljnijim uslovima na tržištu. Riječ je o XXL Nenamjenskom novčanom kreditu bez jemaca sa kamatnom stopom već od 4,99% i rokom obrade od samo 48 sati.

"U naredna tri mjeseca naši će klijenti do potrebnih novčanih sredstava moći doći po definitivno najpovoljnijim uslovima na tržištu. Osim ove veoma stimulativne kamatne stope od samo 4,99% potrudili smo se da i rok obrade kredita prilagodimo potrebama naših klijenata. Naime, kao vodeća banka na tržištu BiH, pratimo trendove na tržištu, ali prije svega potrebe naših klijenata, te tome prilagođavamo naše proizvode", izjavio je Karlheinz Dobnigg, član Uprave Raiffeisen banke za poslovanje sa stanovništvom.

Korisnik kredita može biti svako fizičko lice koje je državljanin BiH, kreditno sposobno, sa redovnim mjesečnim prihodima. Maksimalan iznos kredita je 20.000 KM, a rok otplate je do sedam godina.

Ova ponuda Raiffeisen banke je na snazi do 31.05.2011. Više informacija o ovoj aktraktivnoj ponudi klijenti mogu dobiti na web stranici Banke www.raiffeisenbank.ba ili pozivom na Raiffeisen direkt info: 033 75 50 10.