Promo
70

5 ideja iz Lisce: #ostanikodkuce uz besplatnu dostavu

Ostali ste kod kuće i imate više vremena, nego što ste očekivali. Na društvenim mrežama ništa novo, pogledali ste već sve omiljene filmove, pročitali roman, kojeg ste pronašli negdje u ladici, a što sada?

Lisca je pripremila 5 savjeta, kako iskoristiti svoje slobodno vrijeme i pritom se zabaviti.

Pregledajte svoju garderobu

Uzmite vremena i pregledajte svoju garderobu. Nema smisla da vam prostor zauzimaju rublje i odjeća koji vas više ne oduševljavaju i nećete ih više nositi. Dok prebirete po ormaru, odjeću promišljeno odlažite na određene hrpice: na onu koju ćete sigurno zadržati, na onu za koju još niste sigurni i na onu koja je spremna za reciklažu.

Organizirajte modnu reviju

Zabavite se, isprobajte različite modne kombinacije i zakoračite hodnikom. Otiđite do ogledala, pogledajte se sa svih strana i pritom se zabavite. Imate li publike, pozirajte pred njom. Neka na list papira napišu brojku kojom bi ocijenili vaš stil.

Pretvorite se u fotografa

Svaku modnu kombinaciju slikajte i kasnije je dobro pogledajte. Na takav ćete se način brzo odlučiti u koje ćete se rublje i odjeću ponovno zaljubiti, a za koju je došlo vrijeme da se s njom pozdravite.

Organizirajte ormar

Kad odlučite koji će komadi rublja i odjeće i dalje biti vaši pratitelji, organizirano ih pohranite. U pospremljenom ormaru lakše ćete naći željeni komad. Uštedjet ćete na vremenu i znati što sve imate. "Nemam ništa za obući" neka bude izgovor samo još za posebne prilike.

Idite online

Sada vjerovatno već znate, da li vam nedostaje novi grudnjak u specifičnoj boji, da li bi mogli naručiti novi komad vaših omiljenih gaćica ili ste odlučili, da ste nakon toliko rada zaslužili nešto novo. Provjerite, kakvi su novi modni trendovi online na www.lisca.ba ih možete i naručiti, a donesu vam u vaš dom.

I još nešto, Lisca je odlučila da vam uljepša ovo vrijeme, ukoliko se odlučite ostati kod kuće i sigurno kupovati online. Od 01.04. do 05.04.2020. dostava kod svake kupovine na www.lisca.ba je besplatna. #ostanikodkuce