Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajvu p... ko salate, pozivamo Srbe i Hrvate, da se odmah j....... hvate.
Pa to nisu turisti hahahhahahah nes ti gluposti
Kako mislis kad se HB osamostali? Sta je to? Mislis polupansion, half board? Nisam siguran da to moze povecati broj turista. Ja bih vise da se usvoji all inclusive sistem. Hvala.
\'Moja je Bosna svaku noc sama, svaku noc sama, u suzama... Ne placi Bosno,Srbi ce doci, Srbi ce doci, po ponoci.. \' Nemojte nam braco Srbi dolaziti po ponoci ! Dodjite nam ranom zorom na kahvicu da malo proinglenisemo !
bit ce jos vise Srba i Hrvata u posjeti kasabama kad se HB I RS osamostale
Srbi iz Srbije su tek sada otkrili BiH,a posebno Sarajevo.Prije toga nisu ni znali da u BiH ima interesantnih stvari za vidjeti.Smatrali su taj prostor zaostalom Turskom provincijom,pa su radje isli u Tursku da razgledaju monumente Turske kulture no u Sarajevo.Protjerani Srbi iz Sarajeva u Srbiju,pored slika ponijeli su sa sobom i lijepe uspomene na Sarajevo, pricali i hvalili taj grad i objasnjavali da se u njemu ima sto lijepoi vidjeti a da nije samo turska carsija,da se mogu dozivjeti lijepi ugodjaji i da su Sarajlije dobri i ljubazni domacini dobrodusni i toplog srca.I ja sam jedan od tih koji Sarajevo promovise u svijetu. AL-HAMDULLILAH !
to turisti, to su sverceri/dileri droge/kriminalci.