Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovo pogrebno društvo
Sta je ovo ovoliko... dobro rece covjek, za sahrane :s
Ovo je auto,a sve ostalo su kola.
a tek novi ML stvarno je ruzan da ruzniji nemoze da bude
cuj najljepsi karavan? A novi V70 R volvo? A alfa 159sw TI ? Cuj shooting brake. Ukucajte shooting brake u google pa pogledajte sta je to.
ovdje narod fakat ne konta da na zapadu auto ima i neku funkciju u zivotu,pa tako da mozes nesto natovariti. kod nas je cls pojam, tamo negdje ce ga ljudi koristiti za neke najnormalnije stvari. u njemackoj ce to npr.kupiti neki taksista i raditi s njim, dok je to kod nas nezamislivo.
vidi se komentarskoj pismenosti kome se svidja ovo pogrobno vozilo.
Koja je zadnja cijena? Moze li zamjena za nesto sa mog profila uz vasu doplatu? Javite se na PP
nije žvaka za seljaka, po ovim kometarima i vidi se da je istinita ova poslovica... Ko ne želi karavan ima CLS standardni, ko je želi najljepši karavan onda je ovo auto za njega, i ovo zaista jeste najljepši karavan
@Ficho: glup si @Abaz: nema ti blage veze, karavan ti je kompletno auto, limuzina je nezavrseno auto, zato samo balavci vozaju limuzine a karavane vozaju gospode
što ga se*ete sa tim komentarima da je ruzan. Meni je prelijep, sad da mi ga hoće neko poloniti novog - prihvatio bih ga bez trena razmišljanja.
vi sto govorite pogrebno drusto, ne znati nista o autima, a nadajte se da ce te se barem tada prvozati u njemu, ali tesko i to!
Pokopno drustvo Pokop D.O.O. odlican auto za posljednju voznju
Sad trebamo ocekivati Audi A7karavan, Passat CC karavan, Porsche Panamera karavan i Aston Martin Rapide karavansku verziju wow.... To ti je danasnje vrijeme sve sama komercijala.....
Ovo se jedino u Libiji isplati voziti, tamo je 1L benzina 20 feninga...
pijacar
Pa ovo nije ni za Bakija!