Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže stara narodna: Ako ispod Alfe nema ulja, nema ni u njoj.
Samo se pridrzavati standarda (npr. ACEA C3 ili VW 50400/50700) koji je proizvodjac naveo. Manite se "strucnjaka" koji ce vam reci npr. da je 0W-40 bolje od 5W-30. Jeste bolje ako je motor i DPF predvidjen za njega
"U suprotnom će se mučiti pri vožnji da obavi radnje koje vozilo inače izvršava kao od šale"
Sta da radimo sa ovim informacijama, napisali ste clanak bez pocetka i kraja, kopirano sa interneta, nicim izazvani...sta vam je?
Eh sada znamo zahvaljujuči Klixu.....
To je najbolje rijesio AUDI, toliko trosi ulja, da samim dosipanjem istog nema potrebe za mijenjanjem. ;) ;) ;)
Napisi bar koji model da se zna.
samo dosipat
Ili, koristite najbolje ulje na svetu "Amsoil"...ili "First in Synthetic", kako vole da kazu. Dobili su sve tuzbe protiv njih, od strane vecine proizvodjaca ulja na svetu, jer ih cesto prozivaju u svojim reklamama. Naime, napravili su jednom davno, najbolje ulje na svetu...i od tada ne prave nikakvo drugacije. U Nascar trkama ga eksploatisu masovno.
Motor mi za 6 mjeseci potroši 5l ulja, taman toliko dospem, tako da mi je vazda friško ulje u motoru.
@boshniak sta voziš tenk