Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da kazem da mnogo bolje izgleda od onog slovenskog
mHO1tL , [url=http://ovegvzfhpakg.com/]ovegvzfhpakg[/url], [link=http://awtdyfmbyvqa.com/]awtdyfmbyvqa[/link], http://nqnkmdnoxnfy.com/
PHb3To jhwmsfoqvtmo
gpatW4 , [url=http://bpylubpltgzy.com/]bpylubpltgzy[/url], [link=http://poeauqbsihhz.com/]poeauqbsihhz[/link], http://bmokpkgbcpsu.com/
G1TUzu memjbsnazebe
This has been an interesting read today nlaormly I have plenty of time in between playing unreal tournament in my mom\'s basement and eating soup to get in earlier. I guess I suck worse than JD, and that dude got his positive shot off in the last war. Well, I guess I\'m going to be late again for my night shift at the blockbuster. I usually like getting there early so I can pick the movies we watch. I was totally feeling some LOTR. Here\'s to hoping Baller isn\'t already watching 16 candles. Again.
ne bi me cudilo da za par mjeseci bude i na nasim cestama
Prelijepo, i spolja i iznutra.
@cipi Ma nisam se iskreno ni iznenadio dok sam saznao da ga je talian dizajnirao, stvarno su maheri za to, alfa romeo je najbolji primjer, da ne spominjem lamborghini i ferrari! ;)
brate mili ovo nije humano, samo da ga bas ovakvog naprave sa vanjskim i unutrasnjim izgledom, znaci bolesno
jos da znate definiciju serijske proizvodnje bilo bi jako jako dobro.