Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slovenija je jako ugodna zemlja za zivjeti i raditi
Očito je da sadašnji Twingo ima daleko bolju ekonomičnost u potrošnji struje, 21 kWh/270 km prema 10 kWh/100 km za novi.
radio sam u Revozu 1995. godine i Clio se vec proizvodio, i to vecinom je na traci bio Clio a manje Petka ili Renault 5... nemate tacne podatke
RENALT 12 se proizvodio od 1972, nikako nisu mogli potpisati ugovor sa Renaultom 1973.
Jel i ovu fabriku bravar pravio
De nam navedi alijine fabrike. Al ne one koje unistio nego one koje je napravio
Naci majmuni su napravili smrt za 100 hiljada ljudi, samo znaju za idiotske vjerske bajke i rat
Kritika za nepismene novinare; Novo mesto, a ne Novo Mesto.
Zavisi od jezika ako novinar piše na bosanskom, srpskom ili hrvatskom onda je Novo Mesto, ako piše na slovenskom onda je Novo mesto.
Na BSH je i to pogrešno kao i sve ostalo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako su ovi nesposobni Janezi sacuvali firmu,a TAS propo ko zeton 😡
Tamo i rade sve jugosloveni-balkanci vecina za slo min platu od 1000-1200 eura, al opet im je bolje nego kod privatnika kod nas za 700 stoja bez slobodnog dana
Pa nisu imali rat nije im niko unoštio fabriku.