{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VW koncern otvara akademiju za obrazovanje u Indiji

F
8.10.2010. u 15:21
0
0
VW koncern otvara akademiju za obrazovanje u Indiji
0
VW koncern otvara akademiju za obrazovanje u Indiji
Volkswagen i dalje povećava svoj angažman u Indiji te je ovaj koncern u gradu Pune otvorio svoju akademiju za obrazovanje.
U toj akademiji će se kvalificirati pripravnici, zaposlenici i trgovci svih marki i proizvodnih jedinica koncerna zastupljenih u Indiji.

'Volkswagen India Academy' nudi na 1.500 kvadratnih metara prostora za seminare i mogućnosti za praktično školovanje s najmodernijom tehnikom vozila i proizvodnje.

Pored usavršavanja zaposlenika, pružatelja usluga u servisnoj službi i trenutnih 120 poslovnica trgovaca koncerna, akademija predstavlja osnovu za Volkswagenovu stručnu izobrazbu u Indiji.

Za stručnu izobrazbu koncern je proteklih godina razvio transnacionalne standarde, koji se orijentiraju prema međunarodno priznatim dobrim rezultatima dualnog sitema obrazovanja u Njemačkoj.

Akademija se nalazi u tvornici Pune, koja je otvorena u martu 2009. godine i koja proizvodi vozila koncerna za indijsko tržište. To je jedna od najmodernijih tvornica Volkswagena i trenutno zapošljava 2.200 radnika.

Duster stigao u BiH

08.10.2010. u 13:42
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: