Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace svakom 4 covjeku u BIH trenutno je potreban hljeb
san svake ku.u.c.k.e
kakav stereotip.... On stari bogatun, pun ko brod, cita poslovne novine, prati kretanje dionica. A ona, njegova sponzorusica, 40 godina mladja od njega, kojoj je naravno najbitnije da ima \"zategnuto tijelo\" i blesav osmijeh! Mati mila...
Dobra ova koka !! Odradio bih je sa zadovoljstvom.
Vježbanje u malim prostorima je opasno za crce. A limuzina je boli glava uvijek če nači svoga bogatog kupca.
Vakog sam ja isto naručio , samo traktor luksuzni, sa rupom poreed sjedista da mogu staviti flašu šljive !
Gdje ovo mogu da naručim ?
Kako je dobar! Sad kad sam povecao budget ministarstva mogao bi kupiti ovog umjesto onog dzipa.
ovo će antikrist-antihrist-dedžal ili ti anti-dževad imati i koristiti za nadgledanja pućanstva cijele planete.!! alla.ha mi srpskog!
nista ne postizes negativnim komentarisanjem na clancima koji veze s bosnom i humanitarnim radom nemaju
jah sad, prvitani portal treba glumiti i državu i Boga
pa voltaire ne kazem da ne trebaju pisati o necemu ovakvom ali npr nek svake sedmice jednu porodicu pronadju(A LAHKO JE DANAS NAC SIROMASNA COVJEKA) i mislim da ce se nac 10 000 ljudi koji bi samo sad jednom markom pomogli covjeku \"da stane na noge\"
Ne bi svoje Honde dao za 100 takvih
@emir jel cadillac kriv sta za to?