Unikatan spoj luksuza i dinamike
0

Volvo XC60 Inscription

Klix.ba
Volvo XC60 od sada je dostupan i u ekskluzivnoj Inscription verziji, namijenjenoj kupcima koji u svom automobilu žele dodatni luksuz i lični pečat. Od specifičnih Inscription elemenata treba izdvojiti četiri nijanse kožnih sjedišta, karoserijsku boja sa specijalnim efektom i unikatne 20-inčne felge.

„Mnogi naši kupci imaju individualan, ekskluzivan ukus. Inscription verzija dizajnirana je u skladu sa time, te omogućava da kupci modela XC60 svom automobilu daju specifičan potpis“ - tvrdi Doug Speck, stariji potrpedsjednik marketinga, prodaje i odnosa sa kupcima pri Volvo Car korporaciji.

Kupci modela XC60 mogu birati između četiri boje sjedišta - mramor bijela, Toscana žučkasta, crna i bež, koje se mogu kombinovati sa dvije boje enterijera, crnom i bojom pješčanika.

XC60 60 Inscription paket također podrazumijeva Inscription natpis na prednjim naslonima za glavu, kožni naslon za ruku na centralnoj konzoli, umetke na vratima u boji sjedišta, specijalne tepihe i električno podesivu bočnu potporu

Kupci mogu dodatno personalizirati XC60 sa brojnim opcijama, kao što su unutrašnja strana krova u boji uglja, Electric srebrna boja karoserije i 20-inčne Avior felge.

„Volvo XC60 je sa gotovo 100.000 isporučenih primjeraka bio naš najprodavaniji model u 2011. godini. Nova Inscription verzija ga čini još primamljivijim. Ekskluzivni detalji, upareni sa dinamičkim sposobnostima, daju ovom automobilu unikatnu auru“ - zaključuje Speck.

Inscription verzija se može kombinovati sa svim pogonskim opcijama. Zvanično će biti predstavljena na sajmu automobila u Leipzigu u junu 2012. godine, iako je prodaja već krenula. XC60 Inscription je globalno dostupan sa lokalnim adaptacijama.