Sigurnija i ugodnija noćna vožnja
0
Volvo predstavio inovativna duga svjetla
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nndjdnann j e b o te opel..slabo si upoznat
volvo bio i osto vodeci sto se tice tehnike
Jeste da, a kad sam si ja prije 20tak godina na svoje auto preradio i postavio takva svjetla, koja su osvjetljavala samo uski trak ceste ispred i sa strana, upravo kao ovo iz Volvoa, jedva da sam ih mogao i koristiti je su me glupi drotovi neprestano zaustavljali “da su mi svjetla za maglu upaljena.” Naravno da ih nisam ni mogao uvjeriti da to nisu svjetla za maglu (i pored dugačijeg izgleda), jer je za razmišljanje potreban um. Sada većina novih auta posjeduju takva svjetla.
koliko sam upoznat, ovako nesto je opel razvio jos prije godinu dvije, sta je ovdje novo
vako u mene u cvaji, ali mi se nekad zaglavi pa moradem izać i spucat nogom u far da proradi.... :( ..al zato mi se feluge uvijek sijaju...brmmm, brmm.....
...genijalno...samo još da naši šumaheri napokon uštimaju "kratka"...da ne svijetle u božju baštu...
pu bem ti pismenost.. "od 2.000 godine naovamo smo smanjili "