Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Volkswagenu ali ne i Klix-u za tekst koji obiluje greškama u vremenima! Trka se vozi od 1916 godine i dugo se vozila na makadamu, zatim kombinovano asfalt-makadam i sad je sve asfalt tako da su se logično i vremena i rekordi mijenjali! Najbrži do danas je VW i Dumais a tu su vozile i takve trkačke veličine kao Walter Roehrl, Ari Vatanen, Sebastian Loeb, Michelle Mouton, Jochi Kleint sa Golfom sa 2 motora (odustao pred ciljem)...
Ako je Loeb držao rekord sa vremenom 8.13.878 iz 2013 kako je onda Milles mogao biti rekorder sa vremenom 8.57.118 iz 2016? Puno grešaka za ovako kratak članak! Vozile su tu i američka veličina Bobby Unser, Šveđani Eklund i Blomqvist... a najinteresantniji je nama Kleint koji je 85 u Sarajevu vozio Yu rallye i pobijedio. Na Pikes Peaku je odustao par krivina pred ciljem a do tad je bio najbrži!
zaposli se jaro na klixu, a zasto je odustao u utrci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
@Movie Krele pročitaj tekst prije nego bubnes glupost.
Gran Turismo.
Slabo