Prestižna nagrada za najmanji VW
1
Volkswagen Up! je auto godine u svijetu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAS AUT NIHT KONTENER
Cijena je paprena za tu klasu. Ne sporim kvalitet ali neka malo spuste loptu. Nije ML.
@Znalac Mogu mislit da ti govoriš iz vlastitog iskustva.
ko ne voli VW neka voza sta zeli :) samo nek se zna DAS AUTO VW !!!
hahaha ah aha haahahahahaha
ironicno ime si izabrao, eki znalac
Mnogo si smjesan. Volkswagen je 3 marka na svijetu poslije Toyote i GM-a. Taj tvoj BMW i ostale sitnice mnogo ste smjesni, pokusavate sustici, ali nikad. Zato suti brukas se!
Volkswagen???? nigdje veze pored BMW-a, Mazde, Toyote Volkswagen... To moze se desit samo u bosni. Gneralno njemu treba zabranit proizvodnju auta to nista ne valja! Evo Golf 6 se je pokazao kako turbina, amortizeri krajnice, amortizeri na gepeku, i sl otkaze do prvih 50.000kilometara
Neki dan bas vidio crne boje, odlican gradski auto
ja mislijo da je ona fićko iz bg pašaluka
svi skupa zaradjujemo http://signup.wazzub.info/?lrRef=f55f1b6d